Programların Karşılaştırılması!

  • Gönderen Fatih Kürşad Yavuz
  • zaman: 01:27 -
  • 2 yorum
 http://imageshack.us/a/img826/5455/karsilastirilma.png
Herkese merhaba.Bu yazıda Beachbody ürünleri incelenerek ve official sayfadaki tablo göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır..
  1. Insanity 35-50 dakikalık videolardan oluşan Insanity programı Shaun T. tarafından oluşturuldu 60 günde sizlere hayatınızın en iyi vücudunu vaad ediyor.
  2. P90x ünlü fitness uzmanı Tony Horton tarafından hazırlandı,alternatif tüm vücut antrenmanı karın kası,göğüs,sırt odaklı.Antrenmanlar 45-60 Dk arası.
  3. TurboFire Diğer programlara göre yaklaşık 9 kat daha fazla yağ yakmanıza olanak sağlayan genelde bayanların tercih ettiği videoların 10-55 dk arası olduğu antrenman programı.
  4. Body Beast Sagi kalev tarafından yapılan program 90 günde size yağ yaktırarak vücudunuzu şekle sokuyor.
  5. P90x2 Tony Horton tarafından yapılan program p90x'ten sonra çıktı genellikle sporcu peformansı vücut dengesi ,çeviklik ve tabiki vücudu şekle sokucu özellikleri var.
  6. Insanity : Aslyum Shaun T. tarafından yapılan program sadece 1 aylık.Evet yanlış okumadınız 1 aylık bir program.Genel olarak zor gibi görünsede yaptıkça alışıldığı söylenebilir,deneme şansı bulduğum ve beğendiğim ender programlardan.Program çok iddialı 30 günde vücudu şekle sokuyor.Program 45-60 arası değişiyor.
  7. Les Mills Pumps yaparken yüksek kalp atışına neden olan sizi terleten ve fazla kilolarınızdan kurtulmaya yarayan program.
  8. Les Mills Combat MMA dövüşçüleri için yapılmış güçlenmeye,kas yapmaya dayalı denemeye değer 60 günlük program.Henüz yeni çıktığı için pek bilgimiz yok.
  9. ChaLean Extreme Program yeni çıktı,30 günde yağ yakacağınızı iddia eden programın yapımcısı Chalene Johnson kendisi birçok modelin fitness programını hazırlamış bir bayan,zaman geçtikçe programın detayları şekillenecektir.
Açıklamalar Official sayfadan çevirildi birçoğunda kendi bilgilerimizide kattık,umarım yararlı olur.Yeni başlayanlarda buradan yardım alabilirler.

Author

Yazar Fatih Kursad Yavuz

Beachbodyturkiye.tk'nin yakaladigi basariyi yeni sitemdede yakalamayi amacliyorum.Less Mills Combat'i bitirdikten sonra Body Beast'e basladim..

2 yorum:

  1. Insanity Aslyum Shaun T.'ye başlamayı düşünüyorum P90x ile birlikte umarım birlikte gider :)

    YanıtlaSil