Body beast/Less Mills Combat sonuclari..

Daha oncesinde Lms yapmistim.Cook zayiftim ve uzundum.Lms yaparke. alabildigim kadar kilo aldim 58 kiloyum ve 1.78 boyundayim.
Body Beast 11.Gün Ölçülerim:
Sag kol : 26-30(sıkarken)
Sol Kol: 25-28
Göğüs: 80

0 yorum:

Body Beast 2 hafta Inceleme

2.hafta girdim arada ekleyemedigim gunler oldu kusura bakmayin..
8.Gün :Bugun bacak antrenmani vardi.Cok zorlandim once hic adam akilli bacak calismamistim onun etkisi vardir ancak gercekten yorucu oldu.9 kiloyla yaptim.
9.gün:Bugun sırt/biceps vardi.Sırt'ta zorlandim ancak bicepste fazla zorlanmadim.Sadece 1,1,2 seated hammer curl hareketinde zorlandim.
10.Gün: Bugun omuz gunuydu Front raise hareketi haricinde pek zorlandigim soylenemez.
11.Gün:Bugun dinlenme gunu ancak ben dinlenmeyip karin calisip arkakol calismayi dusunuyorum..

Not:Arkadaslar ben videolari izleyerek yapmiyorum.Hareketlerin tekrar ve set listesini cikarip onabgore yapiyorum ve tum hareketleri 9kiloyla yapiyorm çıkar tak yapma imkanim yok 2 adet dambil disinda baska dambilim yok..
Ayrica karin gunlerini yazmiyorum listeye.Ayrica Ab Ripper X yapiyorum.

0 yorum:

Body Beast Günlüğüm

Arkadaslar herkese merhaba.
Less mills combat bittikten sonra Body Beaste basladim 5 gün oldu.Yapabildigiim kadariyla yapiyorum.Bu arada imla hatalari icin kusura bakmayin telefondan yaziyorum.Simdilik 2 ayligina internetimi kapattim...

5.Gün:Bugun Total body+Beast Abs vardi.Total bodyde shoulders ve back hareketleri disinda pek zorlanmadim.Lmsnin verdigi kondusyonunda etkisi olabilir tabii.1,1,2 Shoulders press'te cok zorlandim.Back hareketlerinin cogundada oyle.Ancal diger abs biceps triceps hareketlerinde zorlanmadim.Cok yoruldum degdi sanirim.Beast abs'e pek gucum kalmadi yariya kadar yaptim biraktim.Bu arada tum hareketleri 9kiloyla yaptim.Lmsyi 7,5kg ile yapiyordm pek zorlanmadim.Buda demek oluyor ki LMS guclendiriyor ve kondusyonu arttiriyor.İlk haftayi kazasiz belasiz gecirsem devami gelecek zaten.
Ilk haftaki amacim;Programi detayli tanimak videolari incelemek ve ona gore kendimi hazirlamak.

0 yorum:

Zayıflarda P90X yapar!



Herkese merhaba.P90X öncelik olarak Kilo verdirmek sonra kas yapmak içinmiş gibi görülüyor ve birçok zayıf arkadaşımız P90X yapmaktan malesef vazgeçiyor.P90X her yaşta,her kiloda ve bay/bayan yapılabilir.Azim,irade ve inatçı olduktan sonra devamı kendiliğinden geliyor.

Bende zayıfım,1.78 boyum kilom 60.Bugune kadar Less Mills Combat'ın Upper ve lower body antrenmanlarını yaptım.Sonuç oldukça iyi.Herneyse.Bugun ingilizcede "skinny" olarak tabir edilen zayıf arkadaşlarımızında P90X yapabileceğini ve yapıldığında zayıflarda çok büyük derecede "muscle confusion" olduğunu göstereceğim.

Aşağıda göreceğiniz 'Before-after fotoğrafları' %100 gerçektir,bana güvenebilirsiniz bu arada bazıları fotoğraf bazıları videodur.


1.Videomuz: 
Az önce P90X'in yaş gözetmeksizin yapılacağından bahsetmiştim.Şimdi izleyeceğiniz videodaki ufaklık 11 yaşında. :) Evet sadece 11 yaşında.O'na little hulk diyebiliriz.Tabii ki P90X sonucundan sonra.Buyrun efendim izleyin.Bu arada 1:21 saniyeden itibaren P90X'e tekrar başlamış 115.gün fotoğrafı mevcut.

 2.Fotoğrafımız:Chad isimli bir arkadaşımızın 90 Günde protein tozu vs gibi supplement kullanmaksızın sadece P90X ve P90X'in beslenme programını uygulayarak yaptığı vücut.Kendisi ile Facebook üzerinden konuşma imkanı bulduğum nadir kişilerden.Yakında Chad'ın bize özel fotoğrafını paylaşacağım.

http://getrippedathome.com/wp-content/uploads/2012/02/Chad-Before-After.png

3.Videomuz : Kendisi hakkında pek bilgim yok sadeec YouTube'da videosuna rastladım.




4.Fotoğrafımız : Bunun fotoğrafını alamıyorum.Telif hakkına giriyor,ancak kişinin gerçek hesabıyla Beachbody forumlarına açtığı konuyu görebilirsiniz arkadaşlar. http://www.teambeachbody.com/connect/message-boards/-/message_boards/message/200414312

Tekrar söylemek istiyorum hepinizin gördüğü gibi P90X ; Hangi yaş olursa olsun,hangi cinsiyetten olursa olsun,kilonuz ne olursa olsun farketmiyor.Kesinlikle etki ediyor.Özellikle zayıflarda.Zayıf olup kilo kaybetme korkusuyla P90X yapmayan veya bırakan arkadaşlar gördüğünüz gibi gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.Tabii beslenme ve uyku düzeni olmak şartıyla.Bir başka yazıda görüşmek dileğiyle umarım yararlı olmuştur. :)


1 yorum:

Antrenman Müzikleri [2013] İndir


Herkese merhaba millet.Beachbody Antrenman müzikleri Vol1'e hoşgeldiniz.Elimden geldiğinde bu albümü güncel tutup yeni versiyonlar çıkarmaya gayret edeceğim.Müzikler seçilirken Rap,Rock,Dubstep ayırt edilmeksizin geniş yelpazeye sahip motive edici müzikler kullanıldı.

1-Roy Jones Jr- Can't Be Touched --> Link

2-Eminem Till I Collapse --> Link 
3-Ludacris - Undisputed --> Link
4-Eye of The Tiger --> Link
5-Europe Final Countdown --> Link
6-Borgore - Foes 16 Bit Rmx --> Link
7- 50 Cent Ready For War --> Link
8 - False Pretense --> Link

0 yorum:

P90X + Insanity = 50TL


http://www.oneresult.com/sites/default/files/u3/P90x%20Workout.jpg








Ünlü 'Home Fitness' programları P90X ve Insanity adınıza lisanslanmış olarak kapıda ödeme seçeneğiyle sadece 50TL.P90X'in birçok belgesi ise Türkçe olarak verilecektir.
P90X paketinde;Türkçeleştirilmiş broşür ve birçok belge + 12 DVD + Özel kutusunda + İsminize lisanslanmış DVD'lerle beraber.Insanity DVD'leri ve belgeleride içerisinde.Sizlere özel kaçırılmayacak fırsat sadece 50TL.

Daha fazlası için ve satın almak isteyenler iletişimden ulaşsınlar.



16 yorum:

Kilolarınızdan Kurtulun Yaşadığınızın Farkına Varın


Merhaba arkadaşlar.Beach Body'nin Türkiye destek sitesi olan bu bloga destek olmak ve bu tür sporlar ile uğraşanlara destek olmak amacıyla yazı yazmaya başladım.Bu blogdaki ilk yazım olacak.Amacım sizlere spor ve özellikle P90 ve türevleri hakkında faydalı bilgiler verebilmek.

İlk yazımda kilolu arkadaşları motive edicek şeylerden bahsetmek istiyorum.Arkadaşlar sizlere itiraf etmem gereken birşey olacak.Ben 21 yaşındayım ve yaklaşık 10 sene aşırı yemek yiyen ve sürekli oturan birisi olduğumu söyleyebilirim.Durum böyle olunca aşırı kilolarla yıllarca yaşadım ve ben gerçekten kilolu olmanın argo söylersek şişman olmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim.İşte bundan dolayı kilolu arkadaşlara sürekli destek olmak istemişimdir.İnsan gerçekten başına gelince daha iyi anlıyor durumları.Kilo verdikten  sonra ve kilo vermeden önceki durumumdan bahsetmek istiyorum sizlere.

Kilo vermeden önce sporsuz dönemim
  1. Aşırı üşengeç bir insandım.Bakkala dahi gitmek istemezdim.
  2. Sürekli yemek yer ve otururdum.
  3. Dışarı çıkıp gezmek istemezdim çünkü kilolarımdan utanırdım.
  4. Koşmaktan nefret ederdim.
  5. Bir iş yapsam dakikasında yorulur ve terlerdim.
  6. Üstüme giyecek kıyafet bulamazdım ve kıyafet almaya gitmekten utanırdım.

Kilo verdikten sonra spor yaptığım dönem
  • Hiperaktif bir insan oldum.Bir yerde 5 dakika otursam sıkılırım kalkar hareket ederim ya da bacağımı,elimi sallarım.
  • Sürekli yemek yemiyorum.Öğünleri atlamadan günde 4 sefer yemek yiyiyorum.Günlük yürüşler yapıyorum.
  • Dışarı çıkıp gezmekten zevk alıyorum.
  • Koşmak benim için bir eğlence haline geldi.
  • Artık kolay yorulmuyor ve terlemiyorum.
  • Üstüme giyecek kıyafeti artık çok rahat buluyorum ve istediğimi gidip utanmadan alabiliyorum.

İşte kilolu ve zayıf dönemlerimi bu şekilde özetleyebilirim.Gerçekten kilo verdikten sonra insanın hayatı değişebiliyor.Ben 120 kiloydum ve şuan 87 kilo civarıyım. Toplam 37 kilo verdim.İnanılması güç gerçekten tam 37 kilo vücudunuzdan çıkıyor ve siz bir o kadar hafifliyorsunuz.Önceleri XXXL giyerken şuan Medium giyiyorum.Normalde 45 numara ayakkabı giyerken inanırmısınız ayaklarımın bile küçüldüğünü hissediyorum.En basitinden artık aynada kendime baktığımda karşımda bir insan görüyorum diyebilirim. :) İsterseniz size 100 kilo civarı iken çekildiğim ve şuanki halimi gösteren bir fotoğrafı mı göstereyim. Değişimi görmenizi istiyorum.


 Peki kilo verdikten sonra hayatınızda neler değişecek.
  • Daha sağlıklı olacaksınız.
  • Sosyal hayatınız daha canlı olacak.
  • İstediğiniz kıyafetleri rahatlıkla giyebileceksiniz.
  • Kimseden utanmayacaksınız.
  • Spor yaparsanız kondisyonlu bir vücudunuz olacak.
  • En önemlisi yeniden doğmuş gibi olacaksınız.
Eğer karar verdiyseniz şimdi zayıflamaya başlayabilirsiniz. İleri ki yazılarımda zayıflama konusunda ki deneyimlerinden bahsedeceğim.Şimdilik görüşmek üzere.

0 yorum:

P90X2 - Extreme Çalışma Programı!

  http://imageshack.us/a/img41/8863/p90x2beachbodyturkiye.png

P90x devriminden sonra,p90 serisinin yeni üyesi p90x2 karşınızda.Tony Horton sizleri terlermek için geri döndü.Program hazırlanırken birçok diyetisyen,doktor ve fizikçiyle çalışıldı.En ince ayrıntısına kadar incelendi ve sizler için yaratıldı.Sanırım P90x2 dünyada çok büyük bir etki yapacak gibi görünüyor.Hazırlanan onca reklam filmi,before-after'lar,ünlü kişilerle çalışılması ve ünlü kişiler tarafından yapılması P90x2'yi farklılaştırıyor.Şimdi Tony Horton'un P90x ve P90x2 karşılaştırma videosunu izleyelim.
Videoda P90x2'nin daha çok spor yapan kişilere göre olduğu,daha fazla güçlendirdiği,çevikleştirdiğini söylemiş ve P90x haftada 6 gün iken X2 haftada 5'gün diyor.

Programı almadan önce birkaç videodan ön izlenim kazanabilirsiniz. AB Ripper X2 - Karın Kası Balance & Power - Denge & Güç Shoulders & Arms - Omuzlar ve Kollar
 P90x2 Before After Resim-Video Arşivi http://teamripped.com/wp-content/uploads/2012/04/90_Front.jpg http://getrippedathome.com/wp-content/uploads/2012/02/Chad-Before-After.png http://rippedin3months.com/wp-content/uploads/2012/04/P90x2BeforeAfter.jpg

Videolar :


P90x2 Ultimate Kit paket açılış videosuhttp://www.beachbody.com/images/beachbody/en_us/products/programs/p90x2/p90x2_sprite.png

2 yorum:

Vücüt ağırlığıyla yapılan en iyi 44 hareket


http://imageshack.us/a/img32/89/videohareket.png
Az önce Tony Horton resmi Facebook sayfasından paylaştığı videoyu sizlere sunuyorum.Horton dambılsız hiç bir ekipman kullanılmadan vücut ağırlığıyla yapılan en iyi hareketlerin olduğunu belirtmiş.

0 yorum:

Yeni Başlayanlara Tavsiyeler


http://imageshack.us/a/img17/5584/tavsiyeler.png
Bu yazıda P90x'i bitirmiş,bitirmekte olan kişilerin sizlere verdiği önerileri bulacaksınız.Bizlerle görüşlerini paylaşan Muhammed ARSLAN ve İbrahim TEMEL arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.
  • - P90x'te önemli olan daha önce bir spor geçmişinizin olup olmadığıdır,eğer spor geçmişiniz hiç olmadı sadece P90x'ten başlayacaksanız size program biraz ağır gelebilir bu yüzden daha basit bir program yapmanızı tavsiye ediyorum.(BURADAN KENDİNİZE UYGUN PROGRAMI BULABİLİRSİNİZ)
  • Programın 3 Versiyonu var.Classic ilk versiyonu, normal zorlukta. Double'da, ikinci ayın başından itibaren birkaç güne ekstradan kardiyo çalışmaları ekleniyor. Lean ise direk kardiyo tabanlı.
  • Özellikle AB Ripper X yani karın kası antrenmanı gerçekten zor.1 Kerede eksiz tam yapanın alnından öperim.Bu yüzden karın kası için yapabildiğiniz kadarını yapın zorlayın kendinizi,yapamıyorum diyip bırakmayın.
  • P90x gerçekten çok ağır görünen ancak vucudun alışacağı detaylı bir antrenman programıdır. öncelikle zihin olarak kendimizi hazırlamamız gerekir bu 3 aylık dönem için ilk haftadan sonrası çok daha basittir çünkü 3 ay sonra nasıl şekil alıcağınızı bacaklarınızı nekadar acabileceğinizi merak ediceksiniz.
  • Antrenman esnasında kesinlikle telefondan fotoğraf makinasından uzak durun konsantrasyonunuz bir kere bozulursa tamamiyle vucut dengeniz değişir.
  • Amacınıza göre diyet uygulayın diyeti kötü zor bir zorunluluk olarak değil yaşam tarzı olarak görün neleri seviyorsanız diyetinize onları katın öncelik kilo vermek ise en azından kilonuz kadar günlük protein alın karbonhidrat çok az miktar tüketin. antrenman sonlarında 20-50 gram jelibon tüketebilirsiniz veya çabuk sindirilen karbonhidrat türü.
  • O videoda izlediğiniz insanlar vucutlarını 3 ayda o şekle sokmadı veya sadece bu programı yapmadılar unutmayın onlar uzun yıllar spor yaptılar sizden güçlüler sayılara takılmayın tony 15 barfiks çekiyor siz 5 de kalıyorsanız sorun değil yalnızca antrenmanlarda vucudunuzu zorlayın bu şekilde yağ yakımı artar ve gelişme başlar.
  • Yoga ah... yoga evet 1saat 30dakikalık uzun görünen vucudunuzu şekilden şekile soktuğunuz gün ağırlık antrenmanlarınız önemli evet ama hiç düşündünüzmü her ayın son haftası neden 2 gün yoga var ? vucudunuzn gücünü 2ye katlıyacağı yağ yakımını daha çok hızlandırdığı ve vucudunuzu şekillendirdiği için olabilirmi...

0 yorum:

Programların Karşılaştırılması!

 http://imageshack.us/a/img826/5455/karsilastirilma.png
Herkese merhaba.Bu yazıda Beachbody ürünleri incelenerek ve official sayfadaki tablo göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır..
  1. Insanity 35-50 dakikalık videolardan oluşan Insanity programı Shaun T. tarafından oluşturuldu 60 günde sizlere hayatınızın en iyi vücudunu vaad ediyor.
  2. P90x ünlü fitness uzmanı Tony Horton tarafından hazırlandı,alternatif tüm vücut antrenmanı karın kası,göğüs,sırt odaklı.Antrenmanlar 45-60 Dk arası.
  3. TurboFire Diğer programlara göre yaklaşık 9 kat daha fazla yağ yakmanıza olanak sağlayan genelde bayanların tercih ettiği videoların 10-55 dk arası olduğu antrenman programı.
  4. Body Beast Sagi kalev tarafından yapılan program 90 günde size yağ yaktırarak vücudunuzu şekle sokuyor.
  5. P90x2 Tony Horton tarafından yapılan program p90x'ten sonra çıktı genellikle sporcu peformansı vücut dengesi ,çeviklik ve tabiki vücudu şekle sokucu özellikleri var.
  6. Insanity : Aslyum Shaun T. tarafından yapılan program sadece 1 aylık.Evet yanlış okumadınız 1 aylık bir program.Genel olarak zor gibi görünsede yaptıkça alışıldığı söylenebilir,deneme şansı bulduğum ve beğendiğim ender programlardan.Program çok iddialı 30 günde vücudu şekle sokuyor.Program 45-60 arası değişiyor.
  7. Les Mills Pumps yaparken yüksek kalp atışına neden olan sizi terleten ve fazla kilolarınızdan kurtulmaya yarayan program.
  8. Les Mills Combat MMA dövüşçüleri için yapılmış güçlenmeye,kas yapmaya dayalı denemeye değer 60 günlük program.Henüz yeni çıktığı için pek bilgimiz yok.
  9. ChaLean Extreme Program yeni çıktı,30 günde yağ yakacağınızı iddia eden programın yapımcısı Chalene Johnson kendisi birçok modelin fitness programını hazırlamış bir bayan,zaman geçtikçe programın detayları şekillenecektir.
Açıklamalar Official sayfadan çevirildi birçoğunda kendi bilgilerimizide kattık,umarım yararlı olur.Yeni başlayanlarda buradan yardım alabilirler.

2 yorum:

Artık Buradayız!

http://imageshack.us/a/img845/9687/tekrarmerhaba.png

Arkadaşlar eski sunucumuz aşırı yoğunluktan dolayı diğer Beachbody Türkiye destek sitemiz malesef yayın hayatına son verdi.Artık buradayız.Yazılarımın hepsi kayboldu..Bulabildiklerimi tekrar burada yayınlayacağım ancak sunucu buna izin vermiyor.Herneyse artık buradayız.
BBT Workout hakkında sorularınız var biliyorum. :) 


YouTube Hesabımız Tıkla!

2 yorum: